n3.1
N 3.1
n4.1
N 4.1
n5.1
N 5.1
n5.2
N 5.2
team-nieuwe-aanwinst
Onze nieuwe lichting!

Volleybal bestond voor de jongste volleyballertjes al jaren in diverse competitie- en spelvormen (Minivolleybal). In dit vereenvoudigde volleybalspel ontbrak echter, met name bij de echte beginners, de dynamiek en snelheid die juist zo kenmerkend is voor de sport. De in volleyballand welbekende Adri Noy bedacht een variant die hij samen met de NeVoBo uitwerkte tot een nieuw minivolleybalplan: Circulatie-minivolleybal (CMV).

Deze vorm kent zes verschillende spelniveaus, zodat ook de jongste volleyballers stapje voor stapje op een speelse, dynamische manier het spel onder de knie kunnen krijgen. Inmiddels is deze competitievorm in veel NeVoBo regio’s ingevoerd. Met succes, want het aantal minileden in deze delen van Nederland blijft stijgen.

Jeugd Activiteiten

De HEVO Jeugd Commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van allerlei leuke activiteiten elk jaar. Denk bijvoorbeeld aan:

Jaarlijks Jeugd Volleybal Kamp

Sinterklaas Instuif

Jeugd Instuif Toernooi voor scholen

Voor jongens en meisjes die graag willen leren volleyballen is er een Cool Moves Volleybaltraining op de vrijdagmiddag van 16:00 tot 17:15.

Je leert het minicirculatie volleybal. De beste volleyballers zijn zo ooit begonnen! Het minivolleybal kent zes verschillende spelniveaus, zodat je stapje voor stapje het volleyballen onder de knie kunt krijgen.

Kom een keertje kijken en gratis meedoen om te zien of het je bevalt!

Mini van de week

Jeugd CMV