Het HEVO Zwembadtoernooi, dit jaar eindigt een traditie…..

Zo zwart als hierboven willen we het nog niet stellen maar als er niets gebeurt…

Aan alle leden en ouders/verzorgers van de leden,

Wij zijn dringend op zoek naar leden en/of ouders/verzorgers die het leuk vinden om het volleybal toernooi bij de Tippe mede te organiseren.

Het toernooi vergt natuurlijk voorbereidingen vooraf en helaas hebben wij op dit moment binnen HEVO geen team meer die dit wil/kan doen. Onder andere ons Heren 2 team en Anja van Welsum hebben dit jarenlang op zich genomen, maar vorig jaar heeft Heren 2 doorgegeven dat dit helaas hun laatste jaar was.  

Het zou natuurlijk zonde zijn als dit toernooi niet meer door gaat! Dus wie oh wie lijkt het leuk om ons te helpen met de voorbereidingen en eventuele assistentie in de week van het toernooi?

Voor vragen en of informatie kun je mailen naar: Sonja de Wit witson655@gmail.com

Aangezien er ook vergunningen etc. moeten worden aangevraagd (ca. 6 weken van te voren) graag uiterlijk 23 februari een reactie.

Worstenactie is weer geslaagd!

Eind vorig jaar hebben (bijna) alle leden zich ingezet om zo veel mogelijk worsten te verkopen voor de vereniging. Wij zijn hier als vereniging heel blij mee en willen jullie hiervoor nogmaals hartelijk bedanken. Deze actie levert een mooie bijdrage voor de clubkas welke ten goede komt aan alle leden.

mooie bijdrage voor de clubkas oplevert dat ten gunste komt aan alle leden.

In totaal zijn er 1418 worsten verkocht!

Op vrijdag 24 januari jl. hebben wij dan ook aan de 3 topverkopers een prijsje overhandigd.

1e plaats; Zoë Luttenberg, 66 worsten verkocht

2e plaats; Annemijn Luchjenbroers , 35 worsten verkocht

3e plaats; Suzet Holterman, 34 worsten verkocht

Beloning van Farmstacle Run

Vanavond was de overhandiging van de beloning voor HEVO voor de medewerking aan de Farmstaclerun. Onze leden hebben hiermee het mooie bedrag van 215 euro verdiend.

Bij de thuiswedstrijden moeten altijd wat voorbereidingen getroffen worden zoals het ophangen van de banners van onze sponsoren. Een belangrijke taak! Wij willen natuurlijk wel dat deze goed zichtbaar zijn voor de spelers en vooral het publiek! Lijkt het je leuk hierbij een rol te spelen? Spreek dan een van de bestuursleden aan en vraag of je een handje kunt helpen. Dit wordt zeker gewaardeerd!

Banners ophangen

Een aantal leden (Marloes, Anouk, Nienke, Isa, Esther, Sonja, Ton en Wim) hebben ondersteuning gegeven bij het 50 jarig jubileum van de Voetbalvereniging  Heino. het bedrag dat we hiervoor gekregen hebben is een waardevolle aanvulling op de begroting!

Informatie van de Stichting over de kantine! 2019-informatiebulletin-augustus-2019

Nieuwe spelregels!

De Nevobo heeft de nieuwe spelregels op de site gezet. Kijk hier https://www.nevobo.nl/wedstrijdsport/regelgeving/ voor alle aanpassingen.