Salland Clubactie

 

Scoor voor Volleybalvereniging HEVO Heino

 

We hebben een nieuwe sponsor! Salland Zorgverzekeringen is een regionale zorgverzekeraar en ondersteunt graag sportverenigingen. Voor elk lid van onze club dat zich verzekert bij Salland, krijgen wij een bedrag voor in de clubkas: € 50,00 voor iedere nieuwe verzekerde. Omdat we in rare tijden verkeren biedt Salland eenmalig een extra steuntje in de rug van €250,-. Daar zijn we natuurlijk blij mee!

 

Via de volgende website: www.salland.nl/hevo kun je kiezen voor het collectief van onze club. Hierop staat alle informatie over het collectief en hoe je je aan kunt sluiten.

Ben je nu al verzekerd bij Salland? Dan kun je eenvoudig via Mijn Salland onze collectiviteit selecteren. Ook dan ontvangt Volleybalvereniging HEVO Heino een sponsorbedrag.

 

 

Via de Salland Clubactie profiteer je van:

 

ü  Een regionale zorgverzekeraar met landelijke dekking

ü  8% korting op alle aanvullende en tandartsverzekeringen

ü  5 gratis extra fysiobehandelingen bij de aanvullende verzekeringen Extra en Plus

ü  25% korting op alle artikelen via www.sportdirect.com

 

 

Bij de thuiswedstrijden moeten altijd wat voorbereidingen getroffen worden zoals het ophangen van de banners van onze sponsoren. Een belangrijke taak! Wij willen natuurlijk wel dat deze goed zichtbaar zijn voor de spelers en vooral het publiek! Lijkt het je leuk hierbij een rol te spelen? Spreek dan een van de bestuursleden aan en vraag of je een handje kunt helpen. Dit wordt zeker gewaardeerd!

Nieuws

Een aantal leden (Marloes, Anouk, Nienke, Isa, Esther, Sonja, Ton en Wim) hebben ondersteuning gegeven bij het 50 jarig jubileum van de Voetbalvereniging  Heino. het bedrag dat we hiervoor gekregen hebben is een waardevolle aanvulling op de begroting!

Informatie van de Stichting over de kantine! 2019-informatiebulletin-augustus-2019

Nieuwe spelregels!

De Nevobo heeft de nieuwe spelregels op de site gezet. Kijk hier https://www.nevobo.nl/wedstrijdsport/regelgeving/ voor alle aanpassingen.